Една от любимките от последния ВИП Брадър – Джулиана Гани готви втора сватба с любимия й Станимир. Влюбените ще си кажат да“ за втори път

...
Една от любимките от последния ВИП Брадър – Джулиана Гани готви втора сватба с любимия й Станимир. Влюбените ще си кажат да“ за втори път
Коментари Харесай

Скандална! Джулиана Гани вдига нова сватба след няколко месеца…

Една от любимките от последния ВИП Брадър – Джулиана Гани готви втора сватба с любимия й Станимир. Влюбените ще си кажат „ да “ за повторно през 2018-а, а сватбата се обрисува като едно от най-пищните тържества за годината, дочу.

На 26 август  Джулиана  Гани изненада всички, като каза, че към този момент е г-жа  Ташева , пусна фотоси от сватбата си. Щастливият момент за влюбените се пазеше в загадка, а  Джулиана  споделя, че са желали загадка женитба, с цел да не ги урочасат хората. Блондинката е получила сантиментално предложение за брак в Тайланд и изобщо не се е замисляла, а е дала позитивен отговор.

Джулиана  се готви за женитба идната година, „ Обещали сме си огромна и обилна женитба през 2018г. Дължим го на родителите на  Станимир,  които живеят в Англия и не съумяха да дойдат на първата ни сватба “, споделя моделката.

Джулиана разказва, че  Станимир  е доста по-различен от останалите мъже, които е срещала. „ Той е доста спокоен и спокоен човек. Дава ми спокойствие и ме добавя във всяко едно отношение. Абе, обичам го, друг е! “.

Въпреки изпепеляващата любов, двамата още не мислят за деца. Джулиана разказва, че след ВИПБрадър,  Станимир е  станал малко по-ревнив, само че няма учредения за това.

„ Нямах търпение да го прегърна, когато излязох. Той ме посрещна като принцеса. Беше ми приготвил страхотна изненада, беше наел организация и украсил цялата къща “.  Гани  е безапелационна, че именно заради риалити формата се е научила да цени най-близките си хора. Тя е удовлетворена от представянето си в шоуто и се радва, че е посочила на хората, че не е силиконова кукла, а положително момиче с полезности, пише „ Телеграф “. loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР